Стопкадър и видео Фейсбук, Бойко БорисовБивш премиер и лидер на бивша

...
Стопкадър и видео Фейсбук, Бойко БорисовБивш премиер и лидер на бивша
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Този парламент е свързан само с постове, пари и власт - срам

Стопкадър и видео Facebook, Бойко Борисов

Бивш премиер и водач на някогашна ръководеща партия нападна гневно актуалната власт.

" Това е парламент, обвързван единствено с постове, пари и власт - срам. " Така някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов коментира в Пловдив решението на депутатите да дават военнотехническа помощ на Украйна.

„ То няма решение. Те единствено консумират парите на данъкоплатците в парламента и си разпределят постове “, разяснява той, представен от bTV.

„ Срам до там, че през вчерашния ден Христо Иванов да каже, че те имали единствено порция дробчета. Не ми се приказва на Гергьовден в кулинарно отношение, само че другите, изяли тлъстото, а за него останали дробчетата. Срам за този парламент “, сподели пред журналисти Борисов.

На въпрос би трябвало ли да има предсрочни парламентарни избори той съобщи, че те би трябвало да стоят, до момента в който „ заравнят всичко “, написа dunavmost.com.

„ И всяка мисъл, че те можели да бъдат положително за България - да си заминат като антихристите “, добави той.

Бойко Борисов коментира още, че Румен Радев е довел и „ конфигурирал тези “, а в този момент „ по всякакъв начин се пази от Стефан Янев и от другите “, тъй като хората го сочат единствено него с пръст за неуверените му позиции и за това, че няма позиция.

„ Аз преди една година ви споделих – който сее ветровете, жъни стихии. Народът се ненавижда, Радев направи по този начин, че хората да се ненавиждат “, сподели още водачът на ГЕРБ.

Попитан дали България може да ремонтира украинска военна техника в нашите два завода, в случай че нямаме елементи и работна ръка, Борисов заяви, че можем.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР